By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Jan-2009 08:52 Email | Share | Bookmark
Zoo Melaka


{sambungan dr Giant Playground} ]..Neber Ibu yg call, Izwa, dia tanya apa plan hari ni...derang nk g zoo..Ibu bgtau la..mmg ada plan nk g zoo tp lom tau bila la...then dia ajak trs pegi je..alamak...kelam kabut ni..susu irfan tak bawa lebih..abah kat dlm lagi tgh shopping brg... derang dh nak pegi trs dr Tesco tu...(anak dia breastfeed tadak masalah la)
Ibu pn trs call abah kat dlm, tak syok la org tgu lak...K.Ijan 1 family dh ready tgu kat zoo..siap beli tiket dh utk sume...lagi la kelam kabut..klu dpa masuk dlu tak pa la..ni nak tgu kami smp...mmm lambat la..kena blk tapau susu irfan n tukar suar jeans Irfan dlu..mana leh jln2 g zoo pki suar biasa je kang jatuh koyak suar....



Irfan n d geng, Eizaril n Syaza, Eizaril 4 thn, Syaza 5 thn, Irfan 3 thn. sama tgi jek..

Ibu ngn spek je..ye la kuar bekfes je..takkan nak pakai lens..rupanya smp ke zoo kami hari ni.Irfan tgh fire Monkey kat dlm sangkar coz abah nk bg Irfan kat Monkey tu... ..sempat la tgk animal show kol 2pm...
kol 2pm lebih trs gerak nk balik, K.Ijan ajak g lunch dlu...lunch dlu la kat sebelah tasik @ Zoo tu gak..sempat la derang men boat / yg kayuh2 dlm tasek tu... lps lunch sume pn bsurai...balik lepak kat umah..fuhhh penatnya.....
Best la..at least ada gak plan hari cuti ni.....SELAMAT TAHUN BARU UNTUK SEMUA ..azam tahun ni nak jadi yg lebih baik, menjadi anak, isteri dan Ibu yang lebih baik....insyallah...amin.

Make a pregnancy ticker


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net