By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 1-Jan-2009 08:19 Email | Share | Bookmark
Giant Playground



Hari ni cuti tadak plan ke mana2 pn, pagi2 kuar bekfes ngan neber depan ni @ Subaidah then buat hal masing2 la..derang g Tesco, Ibu ajak abah g Giant nk beli pampers... smp Giant je trs Ibu bawa Irfan men @ playground situ, best la, sume free of charge klu nk banding ngn Tesco yg sll Ibu bawa tu, sini cam lagi best la...

Ibu lak yg macam perak coz masa Irfan naik salah 1 keta kat situ, Ibu bgtau la kat Irfan, Ibu lom masuk duit la, tak leh jalan, ttba Irfan tekan button Hijau..trs keta tu bunyi n gerak2... keke free rupanya..





apa lagi Irfan pn, sume dia naik...sat2 main tmp ball la, tmp lungsor la..bosan pegi naik keta balik...naik motor lak music lom abis dh nak trn men yg len plak...klu kena bayar sure Ibu suh duduk juga smp lagu tu abis... fuhhh free tu...caya la.....bila2 free sure ibu bawa Fan dtg lagi...
Last but not least....taddaaaaa...

Abah yg agak bosan smbil layan game kat HP je... Ibu wat tak faham je coz nak bagi Irfan main lama2..ye la cuti kan....kan..kan..Lps tu baru abah pegi masuk Giant shopping pampers....
then around 11.30am.. handphone Ibu bkumandang lagu "WHERE IS THE LOVE" dendangan "Black Eye Peas"....neber Ibu yg g bekfes sama tadi call.... (sambung di entry Zoo Melaka)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net