By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-Dec-2008 07:44 Email | Share | Bookmark
Eye on Malaysia


Sabtu malam abah dpt call dr cousin abah @ Johor, bgtau nk turun melaka nk naik Eye on Malaysia.. kami pn lom plan nak g naik coz cam ngeri je rasa.. tp klu ramai2 maybe ok la... then lunch hour Sunday derang pn smp la...Ibu masak lunch je...lps makan trs gerak pegi Eye on Malaysia...

Ni pic masa baru smp... Ibu tak bape semangat nak amik pic skang ni...klu abah tak suh mmg buat2 lupa je..bkn apa..dek kenaikan berat badan ni, rasa cam malas nk enterframe.. pic duduk ok la...

Ni masa kat dlm gondola..bole muatkan 8org dewasa... ni la cousin abah n family...

Dalam gondola, masa kat atas ni, gayat je nak tgk bwh, specially bila nmp laut.....uuuuuu gayat nya...

Dah turun, odw ke keta kena makan ice-cream dlu..rasa cam murah lak ice-cream ni,. rm3 @ 3 scoop besar..best la...yummy...
Lbh kurang kol 6pm balik umah, lps maghrib derang plan nak mkn Ikan Bakar @ Umbai..makan lagi...
Time ni sbb tak sabar nk mkn, lupa amik pic...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net