By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Dec-2008 07:25 Email | Share | Bookmark
Ikan Bakar @ Muara Sg Duyong & Eye on Malacca


Hari ni plan nak bawa la family Ibu p mkn ikan bakar, tempat yg best Muara Sg. Duyong la.. lgipun kat sana leh call booking tempat je..wpun ramai, tp smp je dh siap hidang..baru la best tak yah tgu lama....lebih kurang 11org semua nya..meriah tol ngan makanan...


Hari ni abah ada badminton, mula tu nk depa naik bot tp abah pn lom penah naik boat, so plan nak bawa esok je la naik boat tu..ala boat round2 sg.melaka...so mlm ni pegi naik Eye on Malacca je la...

And for Irfan mmg tak lepas la nak naik 'tefen' dia..mmg semangat la dr umah dh janji nk bg Irfan naik elephant ni...mula tu risau gak, 'tefen' kecik rosak, ada tefen besar je so Ibu suh acu naik ngan Irfan, masa 1st round ok la...bila dh lama ckit, Irfan sdiri yg tekan butang Off then suh acu dia turun..'acu tuwun' Irfan dh berani la....kekeke..pastu siap pgl Ibu suh amik picca dia lagi...pastu Irfan tekan On utk jln balik..kemain terer anak Ibu..cayok2...

Masa cuti Christmas tak bawa depa kuar p mana2 pn coz hari nk ujan, so order Pizza je makan kat umah.. 26.12.2008 pagi2 lagi Tok, Wan, Acu n P.Lang btolak balik, antar Acu @ UPM, amik M.Long Irfan @ Putrajaya n trs balik ke Kedah..
Cam biasa selama 2-3 hari Irfan still dok tanya, mana P.Lang, mana Wan...n of coz la dia tak tanya mana Acu n Tok.... kekeke jgn marah tau...

Weekend, nk pegi beli brg umah @ Tesco, Ibu mmg suka lepak at Playground ni la..suka tgk Irfan main2..


Ni plak pikca Irfan n Tok Cik kat Pesta Penang, kemain happy depa kat sana, kebetulan dpt mms, trs masuk je la dlm FP ni...selamat enterframe yek..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net