By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Dec-2008 09:37 Email | Share | Bookmark
Progress ~ Demam Campak Irfan



ni pix masa raya haji, ada la 1-2 biji je kat dahi...lambat lak progress campak irfan ni..sll org kata 1week je...

ni pix lak lps ibu bg irfan minum air kelapa...haa amik irfan dr sekolah tkejut Ibu...banyak nya

mlm ni badan Irfan baru mula nak panas..alhamdulillah at least weekend ibu leh jaga Irfan.. klu kena hantar sekolah ibu yg risau..

Hari ni mmg Irfan dh demam la..baring kat ibu, ngan Ibu skali rasa panas badan Irfan..tok kata leh mkn ubat demam, ibu bagi je la.... risau gak kot demam yg melarat...

1st time Irfan tak nak pakai baju, sll Irfan mmg pantang la klu naked ni..tak bole tadak baju lsg, maybe tlalu panas..siang pakai pampers je..pampers pn kena paksa...mula tu ibu bg pakai lampin je..coz biji yg kat bontot wat Irfan rasa tak selesa..tp bila dh kencing n lampin basah, Irfan yg request nk pki pampers balik..

ni pix d latest hari ni...byk biji yg dah pecah, risau gak takut tinggal bekas..tak encem la...cian baby ibu ni....Get well soon dear....Ibu doakan Irfan cepat sembuh... muahh Ibu tak pegi keja hari ni demi nak jaga Irfan..sian lak baby Ibu nak tgl ngan orang lain tgh tak sihat ni..


Malam Wan smp dari kampung, n buah tanga dari Tok la ni, Ultraman naik motor.. bape lama la tahan mainan ni...

Ni plak, muka Irfan dh ok ckit, biji2 tu sume dh kecut, alhamdulillah...bila ibu nak amik pix je, siap pose tu.. pastu siap kena ikut cakap dia lak..

Wan jaga Irfan 1 mgu ni la..so dok kepit je la ngan Wan dia...


Bawa Wan g Tesco Wan nak beli barang ckit, Irfan sempat la men Elephant..

Fan dok layan Mickey Mouse sorang2..sambil mkn jajan.. tak bagi org len makan lsg..
apa la anak ibu ni..




Tok Irfan smp dr kampung lak...bawa hadiah keta lagi utk cucu tercinta n bertuah ni.... bkn sbb apa btuah tu..Irfan ngan Tok (side ibu n abah) dia mmg tak leh ngam...bole kata dia suka ngan Wan je...pompuan dia tak suka... sian mak Ibu nak pgg Irfan skit pn tak leh...ada la Irfan tumbuk la, cubit, tarik rambut la..siap buat muka geram lagi...heee..tak tau la sbb apa..


ni saje je nak tepek ckit pix Ibu kat opis..skang ni suka pakai tudung yg style gini...tak yah pakai pin
kekeke..kemalasan melanda...bgn pagi lambat pilih baju ikut tudung yg available...n sarung je... tudung syria yg kat bwh tu kaler merah oren, kwn ibu ada joi tau..sesapa nak beli leh order la....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net