By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 8-Dec-2008 04:19 Email | Share | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA






Si tembum Ibu..muka paling notey abad ini..tiap kali ibu tgk pikca ni mesti gelak je...mmg geram tgk dia wat mulut camtu...ssh nak suh Irfan posing proper la ni..ada je muka2 dia....


Hari ni abah kata nk p beli handphone, sempena apa ek...mmm kira sempena tak balik raya la ni...ye la last week baru je balik..penat pn lom abis..berat badan yg naik dek balik kg. pn lom abis turun..

Ni la hp baru Ibu, dh 3 thn 2 bulan Ibu pakai hp lama Samsung tu..since abah hadiah besday Ibu thn 2005, Ibu tak penah tukar phone coz ibu ni bkn jenis yg up to date ngan benda alah ni... ntah2 pakai hp baru ni pn 3 thn gak... lalalalala...

Ni lak hp baru abah..padahal hp baru lom cukup 2 thn dah sibuk nak beli skali...
pastu blk umah asyik dok layan intenet je dok download mcm2 la kat hp baru abah tu...


Sabtu semlm opis mate ibu ada wat majlis kenduri kahwen, kakak ipar dia kawen, ni pic masa nk btolak pegi kenduri la...on d way Irfan dh lena dlm keta, time mkn pn Ibu riba Irfan yg tgh sedap tdo..wpun ada band yg main lagu bising gile la..tp Irfan maintain je tdo...1 pic pn ibu tak leh nk snap masa kat kenduri tu...

Makan time, coz Irfan tdo time kenduri, balik Ibu kena masak la... apa lagi favret Irfan la sup ubi kentang..klu Ibu wat sup ayam pn Irfan makan kentang je... so coz Ifan sorg nk mkn Ibu wat sup ubi je la...

Muka penuh perasaan makan sambil layan Ultraman Moebius... Ibu langsung tadak chance nk tgk TV la.. time Ibu nk tgk sehati berdansa tpaksa la Ibu tipu konon CD dh rosak... sowi la Irfan ye...


Malam raya, kami 3 beranak lepak je depan TV tgk sehati berdansa sapa yg nk terkeluar mgu ni.. Shasa & Salyo, mmm tak pe la...lg pun Ibu minat kat pasangan Lisda & Fauzi, tak pernah menghampakan..keke cam pkritik lak...











View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net