By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 6-Dec-2008 14:20 Email | Share | Bookmark
Majlis Perkahwinan Pak Long Irfan 29th Nov.2008


27th Nov. baru ni kami sekelurga btolak blk ke kampung. Smp lebih kurang pukul 4.30 pagi..mengantuk nya. Family ibu semua tak tdo lagi coz tgu kami sampai dlu..sume tak sabar nk jumpa Irfan.. biasa la cucu nak sorang.... Sabtu ni nak adakan majlis kenduri untuk Pak Long Irfan, abang Ibu...ni la serba sedikit pikca yg Ibu n abah sempat snap..coz abah kebetulan jadi Video Man utk wedding ni..ibu lak sibuk kat dlm umah..skit2 je la enter frame..ada la juga...

Kami 3 beradik bgambar bsama pengantin... pikca raya thn depan tambah lagi la anggota keluarga..

Antara hantaran dari pihak perempuan, dari pihak lelaki sume dah antar mgu lepas..time tu Ibu tak balik kg. so tak sempat la nk snap apa hantaran yg mak Ibu buat....

Emak n abah bersama pengantin...mak mmg excited la dapat menantu pompuan... ingt masa abah p Sarawak, abah belikan Ibu, mak n adik rantai tangan la as buah tgn..mak tanya abah..untuk Afni(kak ipar) tadak ke ?? ish2 mak ni..time tu lom confirm pn,,,,



Ibu n Irfan, siap dlm bilik dlu...Irfan gayat je dok atas katil ibu yg tinggi tu..


ni lak...sejarah yg berulang... pengantin dah move to session lain dah...so ibu n abah sempat la snap pikca sdiri kat meja pengantin... imbas kenangan dolu-dolu...

anyway Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada sume umat Islam....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net