By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 22-Sep-2008 22:19 Email | Share | Bookmark







so, sebagai tuan umah, Ina letak pikca dlu la..wpun tarikh lom pn end posa tapi rasanya berat ni dh tak leh trn dah..kejap2 50kg pastu 51kg... dok trn naik trn naik so letak 51kg je la... 2kg je la yg beza..nmp beza tak..?? ke sama je..
So kat sini ina pn nak kasi gak kad raya 2nd session.... ye la dh nak raya ni..semangat dah lain... so kepada pengunjung FP ni jgn lupa amik dan gantung kat FP msg2 yer...

Dikesempatan ini juga ina nak ucapkan selamat hari raya kepada semua pengunjung FP ni.. ye la takut tak sempat nak update nnt...nak mula kemas beg dah ni... tp klu ada sesapa yg update pikcas "AFTER" pastinya kita sempat tepek la...

Ini ada beberapa kad raya dr kwn2 FP...
http://rinzura.fotopages.com

http://fazzarinna.fotopages.com


http://ciklinn.fotopages.com

http://zbintim.fotopages.com

http://lieyalatif.fotopages.com

http://k-hanafi.fotopages.com

http://cdyana2001.fotopages.com

http://ambig.fotopages.com




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net