By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 18-Sep-2008 02:27 Email | Share | Bookmark
Motor baru abah..


Ibu nak tepek ckit pikca lama ni...tetiba je jumpa lak bila buka folder lama.. time ni Irfan lom pn umo 1 tahun.. Ibu suka tgk pikca ni..time ni kami sefamily baru pindah ke Melaka n Ibu pn still jobless... so asal weekn je sure ajak abah round2 melaka..

Abah dh byk kali sebut nak beli motor besar...tapi Ibu cam biasa mmg tak bape nak setuju.. ye la kang bawa laju2 sapa yg risau...kita juga nak risau... klu merempit cmna....?? pastu dok rasa cam bujang lak..adoyaiii apa2 pn abah jgn lupakan Irfan n Ibu tau..!! I warn u
Tapi baru2 ni masa abah sebut nak beli motor gak coz minyak naik...tetiba je rasa cam ok... so abah pn beli la... Ibu pn teruja gak tgk motor ni...Ibu n Irfan baru ada chance naik 2-3 kali ...mana la sempat... balik keja je sibuk nak berbuka...masa bila la nk g ronda.....
ni la motor kesayangan abah...

pikca kat atas ni akceli ibu amik kat dlm internet je...ni kira original look la...
baru berusia 1 bulan klu tak salah...ibu pn tak ingat bape haribulan abah bawa balik CBR ni... tp tetiba semlm abah bgtau "weekend ni abg nak cat rim la, nak tukar kaler merah"
ni yg tak suka ni..ada je nak modified tang mana-mana...
ni haaa baru pikca motor abah sebenar..rim dah tukar merah tau...baru je bgtau ibu nak cat rim, balik keja je tgk2 dah selamat dah jadi merah...


abah baru sdh basuh motor, ibu n irfan pn nak enterframe la....







Quote:
ni antara award yg ina pernah dapat, sorry la ntah nape size dia jadi besar kecik.. rasa dah betol edit ni kepada kwn2 yg bagi award ni tima kasih byk2 ye..bulan posa ni tak sempat nak edit lawa2...janji tepek dlu la supaya kwn2 tak kecik hati...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net