By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 27-Aug-2008 03:04 Email | Share | Bookmark
Combine Entry Salam Ramadhan & Merdeka


Selamat Berpuasa utk sume umat Islam sedunia..smoga kita sume berjaya menjalani ibadah puasa sehingga menjelang hari raya... amin....



Dah lama tak update FP ni...buka pn view comment je..tak sempat sgt nak upload pikca. so ibu wat entry combine the whole week nye xtvty la... agak bz la skang ni..byk keja nk kena buat....di opis bz...umah pn bz.. ..tup tup dah nak sambut merdeka lagi.. rasanya thn ni tak celebrate kat mana2 la kot since abah so bz at work... cam last yr abah join perarakan merdeka @ Bandar Hilir bole la ibu g tgk...thn ni sure lepak umah je ni..
Ni pikca nak refresh masa adik ibu, Uncle Irfan ni dtg celebrate merdeka kat sini last yr... smp demam2 irfan tgk abah kawad. thn ni Uncle tanak dtg lagi ke...???


Ibu baru jmp software ni lak utk wat frame..so dok edit pikca irfan n abah la... so tepek ckit la..







Selasa, 26.08.08 Ibu antar gak Irfan ke nursery..tawakal je la...ptg ni klu muntah lagi, Ibu plan nk admit wad je..tahan lama2 nnt jadi sakit lain pulak..Wan akan smp petang ni..so esok n the whole week Irfan akan dok kat umah je....
Petang amik Irfan kat nursery, cikgu Irfan kata dah baik, tak muntah2 pn..fuhh alhamdulillah..


Isnin, 25.08.08 Muntah Irfan semakin menjadi-jadi, still lom baik..Ibu stress coz tpaksa cuti..keja byk ni..Abah pn cuti tgh freeze.. Hari ni dok kat umah je ngan Irfan...Muntah, muntah n muntah..... sian anak ibu...Wan call esok akan dtg tlg jaga Irfan coz Ibu the whole week schedule penuh ngan meeting Hari ni tpaksa excuse la...sms je kat Boss....tpaksa amik emergency leave..


Mgu ni since Sabtu 23.08.08 Irfan start kurang sihat...batuk, selsema n muntah2.. sian sgt...
Abah mmg bz skang ni weekend pn kena keja..sian gak nak kaco abah.... Ahad abah bawa keta g keja...Irfan dh muntah byk kali...Ibu call la abah..then abah kata nnt abah balik bw g kinik.. abah amik excuse jap la...Irfan tak sihat...

Irfan dh ready nk g kinik, tgu abah lom balik...main2 kat dpn umah la...(demam pn cargas )

on d way, sempat ibu snap pikca..heheh lama tak enter frame ngan irfan..lama ke..??

smp je kat kinik, agak ramai org la...irfan tak dok diam seminit..dia bole lari2 keliling kusi...wat tak reti je... nak amik ubat sapa ni...cargas je si kecik ni...
Masa smp kinik Ibu perasan kat tepi kinik ada bakery, ibu ni pantang nmp bakery, meleleh air liur nak g beli Egg Tart...favret...mmm yummy... bila smp turn irfan jmp doktor..cepat je dia masuk, masa dlm bilik doktor lagi 1 hal... siap nk pgg comp. doktor.. then abah Irfan dukung je la..konon jalan plg selamat la...ttba tgn dia leh capai lak suis lampu bilik doktor... gelap seketika... nk gelak pn ada..sib baik doktor tak marah....ish anak bertuah ni...
lps siap hal kat kinik ibu trs la pegi bakery, niat mmg nk cari Egg Tart, tadak pulak... beli Black Forest je la kat Irfan 1 slice..then antar abah g opis balik...smp umah prepare kek ni la irfan nk mkn nk tiup lilin lagi..tak nak mkn pn..ibu la yg tukang mkn nya...


So utk Ciklinn yg sambut besday bulan ni..Hepi Besday ok..wish u all the best... semoga murah rezki sll dan menjadi isteri dan ibu yang terbaik utk family... http://ciklinn.fotopages.com



Ni lak pikca Zai Kulim & Mr.T, jenuh la nak explore FP zai ni nak cari pikca yg seswai..hrp yg ni ok la... happy anniversry dan smoga cepat dapat baby ok.... semoga bahagia ke akhir hayat... http://zbintim.fotopages.com



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net