By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jul-2008 08:17 Email | Share | Bookmark
Wedding Anniversary.. 3 years

 
Alhamdulillah hari ni genap 3 tahun Ibu n Abah bersama, pada tarikh ni 3 tahun yg lalu kami di ijab kabulkan di Masjid @ Kedah. Dgn sekali akad kami sah sebgi suami isteri. Semoga perkahwinan kita berkekalan hingga ke akhir hayat..muack.... it was not that easy utk kekalkan hubungan selama ini kalau takde kesabaran dan memahami antara satu sama lain.. i believe other hubby and wife will think the same way too.. marriage perlukan pengorbanan.. we've facing so many bittersweet times together.. and facing so many dugaan from Allah.. bukan semuanya manis.. kadang2 kiter diuji juga.. untuk melihat sejauh mana kuatnya rasa kasih sayang kiter.. betul tak..
3 years of marriage have taught me everything about sacrifice.. understanding, tolak ansur and most importantly love.. without love we can never stay the way we are right now.. Terima kasih Allah masih memberikan kami kesempatan melayari bahtera ini bersama2... semoga ikatan ini semakin kuat dan kekal abadi selamanya .. terima kasih kerana telah menganugerahkan kami hati yang dekat antara satu sama lain.. dan terima kasih juga menghadiahkan kami Irfan, permata yang akan kami sayang dan jaga sehingga akhir hayat.. semoga keluarga kami sentiasa dibawah lindunganMu.. dan dirahmati selalu. Amin

Gambar di hari bersejarah yg tak akan dilupakan. Pantun ni Ibu petik dr FP Kanda, bunyi cam sedap pulak. Ibu ni bukannya pandai bpantun...nak buat karangan lagi hampeh... tima kasih Ibu Kanda...
(klu sesapa nk tgk pic lama dolu2, tgk link 'Pernikahanku' kat bar tepi ek..)
Tahun ni celebrate @ Johnny's ..makan steamboat..so enjoy d pics...


Irfan mmg tak leh dok diam seminit...mulut pun tak benti langsung, tp bila dpt je ice-cream dia, diam n terus mkn, bila dh bosan mula la bising balik...

Ni masa odw nak balik dh, Irfan nmp pulak Mickey Mouse ni, favret dia la..so amik gambar jap la..wpun kedai tu dh nak tutup.. lps tu msk dlm jap bg dia pgg Mickey tu skit.. takut kempunan...

Irfan n abah lak..abah ni mmg anti ckit ngan camera, ikut hangin dia la.. tp ibu sll wat dek je...tu yg muka jarang senyum tu....menten bang..menten...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net