By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 26-Jul-2008 08:34 Email | Share | Bookmark



Selasa mlm Wan smp dr kampung..biasa la musim buah, Wan bawa buah ckit utk Irfan ni.. Khamis malam Acu lak smp dr Serdang, ye la Wan dh kat sini, sibuk la dia pn nak meng'enter' frame kan diri.. Since Wan dtg, Irfan cam biasa mmg tak pegi nursery la..Rabu, Khamis & Jumaat ponteng la...suka la Irfan dok ngan Wan dia..






Wan & Acu dh beli tiket utk Sabtu pagi kol 11.30am...kitorang nak btolak la ni ke Melaka Central.. pegi awal relax ckit..bole minum dlu..

Dah lama Irfan & Ibu tak dok seat belakang ..kali ni leh la Acu tlg amikkan gambar...

Lepak minum dlu @ Sup Utara, Ibu mkn laksa.. tp kali ni nye laksa agak kureng ckit.. sbelum ni mmg best gile lah.. Irfan yg mmg tak leh dok diam..jenuh la Wan dia nak kepung.. Bas Acu jln tepat kol 11.30am ke Seremban then dia akan amik komuter je ke UPM...bas Wan lambat ckit, kol 12 baru dtg..Irfan dh tak nangis tgk Wan naik bus...dah besar n makin faham la... siap lambai n flying kiss lagi utk Wan & Acu dia.....

Petang, around kol 5pm lebih abah ajak g Tesco, mmm jln2 cari pampers n brg ckit2 la...

Irfan mmg dok dlm troli la..mula tu dok kat seat dpn tu, tp bila bosan mula la Ibu kena dukung, dh lenguh Ibu pas kat Abah, Abah lenguh abah sumbat je terus dlm troli...

Quote:

AYAM KALIO

Bahan-bahannya :-
* halia
* bwg merah
* bwg putih
* cili boh
* kunyit
* serai
* santan
* ayam

1)halia + bwg merah + bwg putih + cili boh + kunyit (hidup atau serbuk skit nak kasi warna jer) di blend
2)tumis blended mix tadi + ayam + santan + serai smapai ayam masak.
3)kalau nak kasi wangi masuk daun limau purut tapi ni pun idea org msia yg nenek saya selalu buat ni rasanye memang minang asli kot pasla dia memang dr sumatra berhijrah ke sini.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net