By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 13-Jul-2008 06:14 Email | Share | Bookmark
session Potong Rambut lagi...

Hari ni pepagi pegi pasar, breakfes Nasi Gunting, dh lama tak mkn situ, org Melaka sure tau la.. smp je Irfan dh sebut..'Bu, nak belon' smbil lompat lagi....wah wah.. lps mkn abah pegi beli ikan ibu bawa Irfan ronda tmp menan, bukan main Irfan suh Ibu duduk kat tempat menan blonggok tu.. bila Irfan tjk keta..cpt2 org jual tu psg bateri, pastu Irfan kata "tak nak" Irfan tjk menan lain pulak... dh byk dia psg bateri Irfan asyik kata tak nak je... dah pandai pilih skang ni.. trs Ibu bawa Irfan tmp lain plak..kang kakak tu tukar jadi biru..ssh pulak.. smp 1 tmp lagi, Irfan trs nmp favret dia la.."Ultraman" jadi terus, tu pn jap nak jap tanak...suka hati dia je.. mula tu Ibu amik pistol, dah bayar, Irfan kata tanak pulak... trs Ibu angkat Ultraman je...jalan la.. kang hangin pulak kakak ni....

dari kecik lagi, sume size Ultraman dah ada, tp 1 hari je ada yg tak cukup kaki, tak cukup tgn, tak cukup kepala...
Blk pasar je trs ke agenda seterusnya...jeng jeng potong rambut Irfan, last weekn Irfan demam, tangguh dlu la...

Baik je dok atas kerusi tu tp mulut tak benti nyanyi.. nape ntah tetiba je suka nyanyi lak...heran tol.... pastu bila Ibu asyik amik gambar je..mula la marah.."dah bu'..'dah bu'...

ala ala malu lak ucuk ibu ni...ibu nak amik la gambar rambut baru ni, nnt Wan, Tok, Acu n Uncle nak tgk...ramai lagi nk tgk wajah baru Irfan ni...

Lps potong rambut, susu n terus tdo... ala...geramnya ibu tgk baby ibu tdo... I never fail to enjoy dis moment...so calm to see his face....

haaa..yg ni bukan tdo tp buat2 tdo...dia tau Ibu nak amik pic dia trs pejam then trs baring.. suka hati dia jek..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net