By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Jul-2008 15:12 Email | Share | Bookmark
Flash back @ Sweet Memory with frens...UKM 1999~2002


Tetiba jumpa pic lama, trs scan spaya tahan lama then msk FP la..My 2 bestfrens..masa ni we all blk kg. ku kat Kedah..then bawa la derang jln2 ke Padang Besar...odw la ni..kat hi-way leh singgah posing..tak tau betapa bahaya nya singgah tepi jln ni... dlu lom cukup termotivasi psl keselamatan ni.. Sweet memory.. skang ni sume dh beranak pinak..aku of coz la Irfan de love yg tgh Iena dpt baby boy gak, Dhani, yg plg kanan Fiza, baru je give birth to Qis Aina Amani..

pic baju belang tu masa aku n Fiza pegi Genting masa New Year 2002..saje je jln2...time ni si Iena blk umah dia..Fiza n Iena ni org KL..sll blk ler.... padan muka ko kena tgl...

Ni sume antara kenangan terindah masa study la..baju kebaya ijau ni masa hari Konvo ku.. konon2 masa dlu kurus tgi la...skang ni nmp rendang jer...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net