By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Jul-2008 14:14 Email | Share | Bookmark
@@@

Hari ni Ibu plan nak blanja abah makan stimbot @ Johny's kat Dataran Pahlawan, tp mak aii 2-3 kali round tak dapat parking gak, lastly abah terus pegi ke Tesco je coz dh lapar. Makan kat Rasamas je...bole la..next time la mkn stimbot..




Acu sure jeles abis tgk pic Irfan n Ibu ni...
Ala.. uncle ni jeles pulak.. sorry la lupa nak letak...

dah lama tak balik kg... Irfan pn kebelakangan ni asyik sebut tok & wan ja..sure Irfan pn rindu gak kat wan dia...musim buah ni mmg tingin nak mkn duyan..buah favret ku..hubby kata..tak pa nnt abg beli..tp tak beli pn... bukan dia tak tau wife dia ni hantu duyan..wat2 tak faham lak mmm bila la leh mkn duyan ni...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net