By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-May-2008 09:06 Email | Share | Bookmark
Breakfast at Tanjung Kling..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Semlm abah dah janji, pagi ni nak brefes kat luar, best best..dah lama tak kuar weekend coz abah ni mmg suka lepak umah je...cam tradisi lak..weekn je lepak layan TV je.. tak seswai...ms mkn tu lupa nk snap pic..odw balik singgah kat Pantai Klebang, bg Irfan men kat playgrn situ..bkn men enjoy dia...enjoy the pics..

kemain enjoy lagi 2 beranak ni.....

mmm serius nya...

ni masa men papan lungsor, mulut tak benti pgl Ibu masa Abah nak lepas Irfan dari atas, ye la ni 1st time Irfan men ppn lungsor yg ada cover...

ni la pasangan Irfan bila men jongkang jongkit..haha..kang ibu nek berat seblah lak.. tak pa la ibu jd tukang tgk je..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net