By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Mar-2008 12:49 Email | Share | Bookmark
A Famosa lagiii

 
 
 
 
 
 
Budak bad mood nak marah abah amik gambar...grrrr
 
 
 
 
 
Hari ni ex-housemate abah masa kat Terengganu dlu turun Melaka, Uncle Nik actually stay kat KL..ye la dlu sesama keja kat Treng...dia dari KL..pegi Johor rombongan opis wife dia(Nani)..so lunch hour kitorg jmp la kat check point...Masjid Al-Azim, Irfan sempat la posing 1-2 keping sebelum pak guard tu dtg nak berkata " Jgn amik gambar ye, Pak Imam marah" apa lah kaitan amik gambar kat dataran masjid ni dgn Pak Imam kat dalam...

then lps derang semayg kiterg trs ke Bandar Hilir, Uncle Nik yg mention nk pegi sana..kita ni guide je...smp je kita masuk Dataran Pahlawan..mak aii bkn main shopg lagi derang ni...dh la kat Johor dah penuh bonet borong pasu... pehh mmg gila shopg tol..dh redup ckit baru jln2 kat A'Famosa tu... Irfan lak mengantuk..mmg nangis je keja dia..ada je yg tak kena...


tak mau amik gambar lsg..tgl sekejap je sebelah meriam tu dh melalak dh..angkat tgn suh Ibu dukung dia.... baby manja Ibu...


Dah penat jalan2..nk pegi minum pulak..masuk keta je Irfan trs tido..sempat la beberapa minit sblm smp ke Tomyam Klasik... smp situ Irfan pn dh segar...dah bole main dah...mula lompat sana sini...
Lps minum derang trs btolak balik KL....see ya.......



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net