By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Apr-2008 13:38 Email | Share | Bookmark
Opis mood

 
 
Hari ni mood Ibu nak pakai baju kurung ke opis..semgu skali nak pakai baju kurung pn ssh.. maybe Ibu ni bkn baju kurung nya type la... hari ni smp opis je pagi2 dh snap photo sorg2..hari ni perasan cam ayu lak... opismate Ibu wat dek je..tau dh Ibu ni gile ckit ngan flash coz camera mmg sll bawa dlm handbag tu...


Ibu sempat gak amik pic ngan Iris tp tak bape clear la...Iris siap tanya " Lu nak chow meh" ye la dia pn pelik ttb Ibu nak amik pic ngan dia... Ibu sengih je..coz mmg sll amik pic nk update FP ni...suka hatilah apa tanggapanmu... tiba-tiba...1 jam before lunch hour..Ibu dpt 1 call dari comp. yg Ibu penah intvw...offer better job la..yg seswai ngan qualification n experience Ibu la..Ya Allah..1 hari sengih smp telinga..wpn lom bg jawapan final kat comp. tu..."I'll think about it and I'll call u back" itu jawapan Ibu la coz nak tanya Abah dlu..ok tak salary yg dia offer tu..lunch hour jmp Abah lunch togeder-geder la...abah bg green lite je..immediately Ibu call comp. tu blk and say YES !!! Lps lunch trs Ibu draft resign letter, confirm ngan comp. tu for offer letter trs Ibu bg notis kat boss... Boss pula buat tak kisah je dlm kata lain.."Ko pegi seploh mari"...After opis trs Ibu memecut ke comp. baru utk amik offer letter ku...2nd May baru start...mmm byk kena pikir..environmt baru, opismate baru, tmp lunch baru( itu penting tuh,org tak penah miss lunch, kol 11.30am dh lapar .. )


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net