By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Feb-2008 12:14 Email | Share | Bookmark
BALIK KAMPUNG..YEY YEY

 
 
 
 
 
 
Selasa Lps opis je..Ibu dah mula buat last check up utk brg yg nk bawa balik kampung..tak sabar ni..Abah lom smp umah..ye la abah abis opis kol 5.30pm..ibu mmg balik kol 5pm...kami btolak dalam kol 7pm gak la...jalan tak berapa jem la..klu balik esok sure jem tahap "roti benggali" punya dalam kol 3am smp la kat kampung abh..standard mmg 8 jam la...smp je..Irfan dh bangun sempat la main sat ngn Tok n Wan dia..ye la dh lama tak blk kampung..Irfan pn tak rapat sgt la ngan Tok n Wan dia ni ..plan cuti ni nak buat aqeqah utk Irfan...


Bangun pagi je dh sibuk nak main..ye la kat kampung ramai org yg nak melayan Irfan...
Jumaat pagi trs btolak balik kampung Ibu pula.plan mmg nak wat aqeqah nya disini..


(p/s: Abah Irfan yg pakai baju warna merah tu..yoyo je cam berani... )

Sabtu..kenduri la..mak ai..cam kenduri kawen plak..penat tau.. tetamu sume settle at 9.30pm.kol 10pm Ibu n Abah dh siap tukar baju..mula masuk dapur la..( pengantin yg basuh periuk la) Adik n Mak dah terbungkang dr lps Magrib lagi.. kami cuci sume luar dlm smp clear coz esok pagi dh nk btolak balik Melaka ...penat woo. cam ni la dok merantau sesekali balik nk bahagikan 2 umah pulak...rasa sekejap je masa blalu


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net