By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Dec-2007 16:38 Email | Share | Bookmark
UPM II

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hari Jumaat lps kuliah, Mak Su Irfan dh kelam kabut carik bus nk ke Melaka. gara2 Ibu yg paksa dia dtg gak lps abih kelas.... saja la..dah la Ibu tak balik raya... at least klu Mak Su Irfan dtg umah leh la gak lps rindu..Mak Su Irfan abih kuliah kol 4pm... terus ke Pudu..dpt bus ke Melaka kol 6pm... smp Melaka 8pm ++..Ibu n abah amik kat Melaka Central...
Sabtu Ibu keja half day.. Irfan dok ngan Mak Su la kat umah..petang Tok n Wan Irfan smp lak dari Kedah..happy la Irfan ramai2 org kat umah dia... tp as usual..bila 1st time jumpa mmg Irfan buat2 sombong ngan Wan dia..(kebetulan masa Wan dia smp, Irfan br bangun tdo.. ) bila mood dh OK mula la bkepit smp tak leh renggang dah.... nak bdukung je ngan Wan dia... Ahad petang Mak Su nk balik, siap paksa Wan antar dia blik KL... kena la Abah n Ibu Irfan ikut gak..coz nnt Wan penat lak..coz lusa dh nk drive balik Kedah pulak.... gambar lom upload..nape eh mlm ni tak leh masuk pic pulok...
Masa ni smp kat Masjid UPM...Ibu sempat amik pic Irfan ngan Ultraman dia kat hall masjid ni...


"best la bole buli Ultraman ni...hehe gigit kepala dia..dlm TV dia bole lawan ngan Gorgom..tp ni diam je.. ."


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net