By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 22-Dec-2007 01:59 Email | Share | Bookmark
Family Outing

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari ni actually nk pegi TAMAN BUAYA..tapi coz tadak parking, abah drive terus n tnampak pulak TAMAN BOTANIKAL ni..tak pernah tau pn..singgah je la...menarik juga tempat ni... ada byk PARK kat dlm ni..ada TAMAN PERMAINAN KANAK2, TAMAN CERITA, TAMAN PRASEJARAH, Irfan tak amik gambar masa kat TAMAN CERITA tp byk amik gambar masa kat TAMAN PRASEJARAH



Antara dinosaur yg Irfan tak sempat amik gambar sekali....

Lps abih jalan kat sini, kami terus singgah makan McD je kat sebelah ngan Taman Buaya..kemudian terus heading ke TAMAN RAMA-RAMA..nak masuk dewasa RM6..best gak..byk tol rama-rama..siap bole hinggap kat jari lagi..


Actually photo ni taken masa byk rama-rama kat belakang, tapi tak bape clear la...

Irfan dah tak nak balik bila nampak byk fish..nak dok je kat situ...
Antara binatang lain yg tdapat di TAMAN RAMA-RAMA

Lps abis round sini, nak balik dah, plan nak singgah pulak kat TAMAN SERIBU BUNGA..bila sampai je, ujan dah mula turun rintik2...so cancel la plan tu...balik terus je...

To MakCu...gotcha......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net