By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Oct-2007 00:24 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday to Me !!

 
 
 
 
 
Dah cukup umo lak..tp rahsia... tua dh rasa ni..tp lom pn ada anak sedara betul... (msg utk P.Long Irfan, cpt2 kawen ye ) Hari ni abah Irfan ajak dating, nak makan Secret Recipe..favret tu masa bcinta dlu...Irfan pulak demam kena tgl ngan Tok dia la... Ingt nk tgk wayang juga..tp kesian lak kat Irfan nnt kena tgl lama lak...mkn je la..mmg favret ni..Noddle Tom Yam Kung with Prawn King...yummy yummy..since pindh Melaka mmg dah lama tak pekena noddle ni.. masa keja kat Penang dlu sll gak coz dekat je ngan tmp keja.. Lps mkn jalan2 tgk apa yg baru kat sini..ye la dh 1 thn tak dating kat sini...patu beli kek Black Forest utk potong kek kat umah... (Mak Cu Irfan yg sibuk pesan ni upah dia jaga Irfan )

Hidangan hari ini, kek Black Forest, Kek Coklat by adik, Pulut Sekaya by Emak (ms photo ni Pulut Sekaya lom masuk coz still kat dapur)


Abg Cik pn besday dlm Oktober gak, 6th so potong kek skali lah...ni besday boy yg malu..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net