By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 23-Sep-2007 21:43 Email | Share | Bookmark
Posing kat UPM

 
Hari ni kol 12.15pm btolak ke Serdang nk antar Mak Su Irfan balik ke asrama..On d way singgah dlu kat Nilai 3 jalan2 tgk apa yg menarik. Mak Su beli 2 helai selendang. Irfan tak beli apa pn.. Kol 4 terus btolak ke UPM..Irfan sempat la posing ckit kat dalam UPM..

Photo yg mulut tnganga tu coz Irfan tgh jerit panggil "Abahhh"

Setakat umur 17 months ni Irfan :
@ pantang tgk Ibu hampar sejadah, dia akan cpt2 amik kn Ibu nya kain sembahyg..
@ pantang dgr Ibu msk nasi, bila dgr Ibu buh beras dlm periuk dia akan lari pecut ke dapur...coz nk pgg beras..
@ dh pandai sebut 'jijik' utk bakul sampah
@ dah pandai sebut 'cucu' instead of nenen sebelum ni..
@ dah bole panjat kerusi dapur..maksudnya Irfan dh tinggi..
@ suka lari baring atas tilam lepas Ibu buka pampers dia untuk mandi...
@ pandai masuk kn baju kotor dia dlm bakul sebelum mandi
@ akan tutup tv bila nmp Ibu pakai tudung..mmg lawak tol..
@ pantang nmp abah dia balik keja, br smp kat pagar dh jerit "ABAHHHHHH"
@ dah bole panjat gril smp atas..ni mmg step yg mbahaya..
@ pantang dpt kunci, dia akan panjat gril untuk masuk kn kunci di lubang kunci..nak keluar la ni...
@ akan sebut "Pon..Pon" bila telefon Ibu berbunyi tp Ibu lambat angkat..
@ suka angkat telefon rumah, letak kat telingan dan sebut "Da..Da' konon Hello la..
@ dah pandai masuk kn pampers dia dlm bakul sampah lps mandi...
@ akan sebut "FISH" bila nmp Ibu siang ikan atau bila nak mkn nasi blauk kn ikan..
@ akan sebut "MEOW" bila nmpak kucing..n akan kejar kucing tu smp bole pegang..
@ dah bole sebut "BID" instead of bird.....
@ paling suka pada baby yg younger than him..mulut tak henti2 sebut "BABY..BABY"
@ last but not least..belum pandai panggil Ibu, dia akan panggil Ibi..singkatan manja Ibu.."BI"


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net