By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 24-Aug-2007 05:48 Email | Share | Bookmark
Pahang Darul Makmur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hari Rabu Tok, Wan n Mak Su datang umah Ifan. Kebetulan cuti sekolah, Tok bole la nak lepas rindu kat Ifan. Hari Jumaat abah amik cuti, kami bertolak ke Pahang umah bapa sedara abah. Ibu lom penah smp Pahang..jauhnya.. bertolak dari umah kol 7.50am..sampai umah Pak Njang kol 2pm fuhhhh.....tak msk hi-way..ikut jalan biasa melalui N9...

Lps lunch je sume pengsan..zzzzzzzzz...penat gile...Ibu pulak suka mkn buah..dah la kat sana banyak buah durian, rambutan n dokong... mulut tak benti mengunyah.. Sabtu pagi lps breakfast dlm kol 11 sume dh siap nak gerak ke Pekan Temerloh..dalam 105km gak la..huhu Lunch kat Restoran Ikan Bakar then Tok p window shopping kat kedai kain ngan Mak Njang.. Kol 2.20pm btolak ke KL coz jalan elok ckit.. kol 5pm smp KL trs ke Bangi umah sepupu abah...singgah kejap je kol 7 trs btolak balik...kol 8.15pm dh smp Melaka..cepat la pulak..klu tahu ikut KL lg dekat..ms pg pn sepatutnya ikut KL lah..tak pe..jauh berjalan luas pemandangan...
Ifan masa on d way ke Pahang..berpeluh-peluh, siap buka baju dlm kereta...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net