By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Aug-2005 06:28 Email | Share | Bookmark
Honeymoon Pangkor Island- 26th Aug 2005 ~ 28th Aug 2005

 
 
 
 
Sweet love in Pangkor Island... kami stay kat sini 3 hari 2 malam..tak ingt la hotel apa. Ada gambar masa kat Great Wall of China mini ...cantik kawasan dia.. colorfull.


Masa atas bot pn banyak amik photo...


Ni masa kat Telok Nipah...tingin sgt nak naik jet ski n snorkeling tapi bila pikir kesan sun-burn tu yg leh cancel tu...lg pn kita ni mmg jenis yg allergic panas..haha yoyo je...dats why p memana pn kita akan bawa topi atau payung....


Smp kat Mini Great Wall of China..cantek tol...round 1 Pangkor ni amik cab..dia bawa round sume tmp pelancongan..kat mana nk amik photo dia akan singgah la...

On the way balik dah....Gud Bye Pangkor Island..InsyaAllah we'll come again..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net