By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Jul-2007 06:14 Email | Share | Bookmark
Tanjung Bidara with Eizaril's Family

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hari ni pepagi lagi kol 9 dh kuar btolak ke Tg. Bidara..Ifan pn breakfast biskut je dlm keta... Ifan kena dok belakang coz it will takes around 40 minutes drive...senang klu dia nk tdo...kami p 2 buah keta...Izwa, Ezrin and baby dia Izaril n Mikail..ni first time Ibu pakai cermin mata time kuar umah..pagi ni bila pakai lens je mata terus merah n tak bole nk celik..asyik kelip-kelip je...so Abah pn suruh buka balik n pakai spek je..alaaaa......

Smp je..dengan begaya je hampar tikar kat beach..br je nak mula breakfast..ujan dh mula rintik2.... ayam pn dh atas api tu... Ibu dh kelam kabut dukung Ifan lari kat pondok dulu..hahah... selamat kan Ifan...kui kui...
So kami bkelah kat pondok je la...bila ujan dah stop..baru p mandi laut....Ifan pn mandi gak..tp Ifan ingt cam swimming pool lak..asyik nak buat kuak dada lak..jenuh abah ngan Ibu gilir2 pegang.... tapi tadak photo ms kat beach coz ujan still rintik2...

Abah plak semangat dok panggang ayam..Ibu, Izwa n Ezrin tgk je..smbil makan..heheh nmp sgt abah ni bjiwa kental..hari masih ujan ni...wakaka..I Luv u la abah Ifan....caya la...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net