By: Irfan Syah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 30-Jul-2007 03:09 Email | Share | Bookmark
Happy 2nd Wedding Anniversary...30th July 2007

 
 
 
 
 
Abah n Ibu 2 years ago on the same date....
Happy Anniversary Abang ....30th July 2007..genap 2 tahun usia perkahwinan Ibu n Abah...semoga berpanjangan hingga ke akhir hayat... ni gmbar kenangan masa nikah, dan kenduri kawen...kemudian lahir lah si comel Ifan... dan skang Ifan dah besar...bulan ni cukup 1 tahun 4 bulan..

Ifan dari muka baby smp muka skang ni..dh berubah ubah...ntah la ikut muka Ibu ke muka Abah..tapi yang penting itulah anak kesayangan Ibu n Abah....

Macam2 gaya ada...ada senyum ada masam..ada serius...Ifan ni more to Abah coz gelak skit je...byk nya serius....tapi bila time senyum n merajuk..muka ikut Ibu sebijik..

Hari ni abah amik cuti...pagi kami pegi pasar... abah nak makan ikan besar...so abah beli Ikan Siakap.. Ibu masak steam makan cicah ngan air asam...minggu ni dah byk sgt jalan..so hari ni abah amik cuti rest kat umah.... hari ni pun besday Mak abah gak....tadi Ibu sms je kat Tok Ifan wish hepi besday..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net